U trendu

Lažirala trudnoću, a kad je trebalo da se porodi – smislila još gnusniji plan (video)

Antonela Milena Padilja (Padilla,37) iz Kolumbije koristila je jastuk napunjen krpama kako bi zavarala svog supruga da je trudna. Snimak ultrazvuka uzela je sa interneta.

Devet meseci je glumila trudnoću, a onda je na dan kada je trebalo da se porodi inscenirala vlastitu otmicu. Rekla je da ju je otela banda i da su joj ukrali bebu iz stomaka.

Tvrdila je da je ujutro otišla u kliniku i da se probudila uveče ispred supermarketa, shvativši da bebe nema u utrobi. Nazvala je porodicu i rekla da ju je napala banda koja krijumčari organe.

Porodica je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje pa su je odvezli u lokalnu bolnicu.

Lekari su joj prvo poverovali i pozvali su policiju. Ali uskoro je postalo jasno da je žena lagala. Iako je test potvrdio da nije bila trudna, ona je i dalje inzistirala na toj priči.

Njen suprug navodno nije ništa sumnjao i verovao je supruzi da je trudna. Bio je jako uzbuđen što će postati otac prvi put. Njegova majka kaže da nikada sa Antonelom nije išao u bolnicu na preglede. Navodno nikada nije dirao stomak svoje „trudne“ žene.

– Nije nam bila sumnjiva imala je mali stomak. Ne znam zašto je lagala, nije to trebalo da radi. Moj sin je bio u dosta veza, ali nije imao dece – rekla je Antonelina svekrva.

Policija razmišlja o tome da ženu prijavi jer je trošila javne resurse dok je možda nekome zaista trebala pomoć, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar