U trendu

Majka monstrum htela da utopi decu, jedno dete spasio – pit bul!

Porodični pas pit bul je uspeo da spasi dečaka (9) kog je majka pokušala da utopi u reci Marej u Australiji. Pas je napao majku, devetogodišnjak se uspeo da se spase, ali nažalost njegov mlađi brat nije…

Jedna majka u Australiji je ubila svog petogodišnjeg sina utopivši ga u reci Marej u Novom Južnom Velsu. Ova 27-godišnjakinja je navodno tog dana rekla prijateljici: „Moram da utopim svoje bebe“.

Odvela je 9-godišnjaka na reku i držala mu glavu pod vodom dok je 5-godišnjak gledao. Počeo je vrištati, a majka je zatim povukla i njega, prenosi Metro.

Čuo je to porodični pit bul koji je dotrčao i nasrnuo na majku. Devetogodišnjak je uspeo da se spasi, ali nažalost, mlađem bratu nije bilo spasa. Njegovo beživotno telo je ostalo da pluta po reci.

– Ovo je grozno. On je bio tako malen. Ova cela priča je odvratna. Svi smo ogorčeni – rekla je doktorka hitne medicinske službe koja je prva došla na teren.

U jakom naletu psa lakše je povređen i 9-godišnjak, ali se uspešno oporavlja u bolnici. Majka je u to vrijeme već bila na uslovnoj kazni jer je puštena iz zatvora pre mesec dana. Sada joj se sudi za ubistvo i pokušaj ubistva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.