U trendu

Mandić: Siledžijska akcija DPS, podnećemo krivičnu prijavu

PODGORICA – Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić saopštio je sinoć da je proterivanje srpskih državljana iz Nikšića „još jedna siledžijska akcija DPS i njihovih poslušnika iz represivnog aparata“ i najavio da će NSD podneti krivičnu prijavu protiv načelnika Centra bezbednosti Nikšić i „njegovog nalogodavca“, predsednika opštine Milutina Simovića.

Mandić je na Tviteru objasnio da je NSD angažovala „prijatelje iz Srbije“ da im pomognu oko baza podataka, unapređenja stranačke infrastrukture i obuke stranačkih aktivista.

On je poimence naveo proterane državljane i izvinio im se zbog doživljene neprijatnosti.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim jednoj i drugoj Jeleni, Oliveri, Andrijani, Vuku, Nikoli, Vladimiru i Bojanu i da im se izvinim zbog neprijatnosti koju su im priredili gradonačelnik Nikšića i tamošnji šefovi policije“, poručio je Mandić.

On je građanima Nikšića poručcio da „očigledno naš posao nije završen 30. avgusta“ i da će se budućnost Crne Gore rešavati na izborima u ovom gradu 14. marta.

Crnogorski mediji prethodno su preneli da je nikšićka policija proterala osam državljana Srbije.

Kako tvrdi podgorička Antena M, oni su bili zaduženi da u narednih dvadesetak dana, uoči izbora u Nikšiću, evidentiraju članove jedne prosrpske partije za naknadu od 500 evra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar