Minut ćutanja i minut buke u evropskim arenama

U spomen žrtvama tragičnog događaja nakon koncerta Arijane Grande u Mančester areni, danas će se održati „Minut za Mančester“ u svim arenama širom Evrope.

U beogradskom Kombank areni, minut ćutanja će biti održan u 21:59 sati, a zatim u 22 sata minut velike buke jer, kako ističu iz arene, „ne dozvoljavaju da budu zaplašeni“.

Evropska asocijacija arena, čiji je član i Kombank arena u Beogradu, izražava duboku potresenost i tugu zbog napada u „Mančester areni“ kada su ubijene 22 osobe, a na desetine njih povređeno.

Kombank arena je pozvala sve posetioce današnjeg događaja „Arena Dance Club“, da se minutom ćutanja pridruže u zajedničkom odavanju počasti svim nevinim, tragično nastradalim žrtvama u Mančesteru.

Evropska asocijacija arena i Kombank arena nastaviće da unapređuje svoje poslovanje usvajajući nove tehnologije i metode u obezbeđivanju svoje publike i gostiju, stoji u saopštenju Arene.

Događaj „Arena Dance Club“, na kome će učestvovati sastav „Carla“s Dreams“, Đ Mahmut Orhan kao i TDI Đ“s – Marko Španac i Roške, počinje u 21 sat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.