U trendu

Optuženi: Znam da me država žrtvuje

PODGORICA – U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje Budimiru Krstoviću i njegovoj ćerki Marini, za šverc 1.206 kilograma kokaina, a optuženi je u obraćanju sudu rekao da je žrtva u ovom procesu.

“Ja sam ovoj državi uplatio 250 do 300 miliona evra poreza i doprinosa. Nisam ovo zaslužio. Znam da me država žrtvuje. Moja porodica se obratila DEA, gospodinu Eskobaru i predstavnicima OEBS-a koji su tu i prate ovo suđenje“, rekao je Krstović.

On je pozvao predsednika države Mila Đukanovića, premijera Dritana Abazovića i Sergeja Sekulovića da posvedoče.

„Ranije su naveli da mi nemamo veze sa ovim, moja ćerka čuva sve te izjave. Siguran sam da policija ima saznanja čija je droga, ali nije smela ili htela da ide dalje”, rekao je Krstović.

Odbrana okrivljenih danas je osporila pravno nevaljan dokaz koji se u ovom postupku nalazi u spisima predmeta, a reč je o zapisniku o pretresu.

Odbrana smatra da su iz toga proistekli i drugi pravno nevaljani dokazi.

Odbrana je zatražila da se iz spisa predmeta kao pravno nevaljan dokaz izuzme zapisnik o pretresanju magacinskih prostorija. Naveli su da pretres nije obavljen u prisustvu nekoga u tim prostorijama, te da tu nije bila ni Marina Krstović, prenele su podgoričke Vijesti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar