U trendu

Osamdesetogodišnjak ubio sina (30) nakon svađe zbog – zagorele kajgane

Bizarna rasprava koju su vodili otac i sin u trajanju od dvadeset minuta, završila se tragično kada je otac ispalio dva metka u grudi nesrećnog mladića.

Endri Smit (30) lečeni narkoman i otac dvoje dece, stradao je prošle godine nedelju dana pred Božić kada ga je njegov otac Piter (80) upucao sa dva metka direktno u grudi, nakon što su se posvađali oko kajgane koja je mlađem Smitu zagorela.

Tužilac Mark Rokford na pretresu pred velikim sudom izjavio je da je Endi izašao napolje i bacio zagoreli omlet na zemlju, nakon čega je izrekao par uvreda na račun pasa koje je njegov otac držao, kao i na očev.

– J*beš pse, j*beš tebe. Bićeš ionako mrtav za godinu dana – rekao je Piteru, koji je nedugo pre toga imao operaciju karcinoma creva. Nakon tih uvreda, otac je pokušao da ga udari, ali ga je promašio i počeli su da se rvu po zemlji.

Endi je posle toga otišao u krevet, a Piter u kuhinju da završi večeru sa suprugom. Međutim, nakon nekog vremena, on je ustao od stola, otišao do svog kamioneta odakle je uzeo pušku i vratio se u kuću da ubije sina. Kako je rečeno, on je svoju nameru saopštio ženi, ali ona mu nije verovala, misleći da je to trenutni bes.

Kako prenosi Blic, pred sudom se izjasnio kao kriv, navodeći da je njegova reakcija bila plod višegodišnjeg mučenja sa sinom za čije je izlečenje od narkotika potrošio između 30 i 40 hiljada dolara, ali i živcima. Omlet je, kako je rekao, bio samo inicijalna kapisla, budući da više nije mogao da izdrži situaciju u kojoj su se našli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar