U trendu

Ova slika muslimanke nakon masakra u Londonu izazvala haos na internetu! (foto)

U trenucima kada širom sveta vesti iz Londona sustižu jedna drugu, jedna fotografija napravljena neposredno nakon masakra u prestonici Engleske podigla je veću prašinu nego bila šta drugo.

Na slici se vidi jedna muslimanka kako prolazi preko mosta pored jedne od žrtava ni ne pogledavši je, već opušteno i bezizražajno gleda u mobilni telefon.

Korisnik Tvitera pod imenom „Texas Lone Star“ podelio je fotografiju sa svojih 44.000 pratilaca, a ispod nje je napisao:

„Muslimanku nije briga za teroristički napad, mirno hoda pored čoveka koji umire, pritom gledajući u telefon.“

https://twitter.com/SouthLoneStar/status/844644675415937024

Naravno, kako to obično biva, ovu ženu napali su svi na društvenim mrežama optužujući je za bezosećajnost, ali onda se priča preokrenula kada je njeno lice na drugoj fotografiji zumirano.

„Ljudi, otvorite oči. Pa zar ne vidite da je i ona potrešena?“, bio je samo jedan od komentara na Tviteru, dok su je drugi pravdali činjenicom da se u tim trenucima verovatno nekom javljala putem poruke pišući o onom što je zapanjilo ceo svet.

U jučerašnjem napadu na Vestminsterskom mostu i ispred zgrade britanskog parlamenta ubijene su četiri osobe, uključujući napadača, dok je 40 ranjeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.