U trendu

Ovako zaista izgleda život prve dame SAD: Melanija živi u tamnoj bajci (foto)

Otkad je Donald Tramp postao predsednik SAD-a, javnost je postala opsednuta Melanijom Tramp koja je, može se sa sigunošću reći, do sada najneobičnija prva dama SAD-a.

Ta fascinancija Melanijom ide toliko daleko da je pisac Kejt Imbah odlučila da analizira sve fotografije koje je Melanija ikad snimila i objavila na svom Tviteru kako bi na temelju toga zaključila kako zaista izgleda život prve dame SAD-a.

U trogodišnjem periodu, koliko Melanija ima Tviter, objavila je 470 fotografija koje je snimila sama. Neobična stvar je da je u tri godine samo jednom objavila „porodičnu“ fotografiju sebe i Donalda, i to fotografiju na kojoj se ona jedva i vidi.

Čak 74 fotografije snimila je sa prozora njihovog stana u Njujorku, u Tramp Taueru. Na fotografijama je skoro uvek isti pogled pa se da zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama.

67 fotografija snimila je iz privatnog aviona, a 57 iz automobila. Čini se da Melanija baš nikad ne napušta sigurnost vozila, retko šeta, svet posmatra odvojena od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotografija sa teniskih utakmica i s koncerta, ali vidi se da su snimljene iz VIP loža.

Kada je reč o fotografijama sebe, Melanija izbegava da pokaže svoje lice. Često se fotografiše sa naočarima na glavi, a kada je reč o „klasičnom“ selfiju, on je toliko uređen da je Slovenka skoro neprepoznatljiva. Izbegava da fotografiše svoje celo tijelo, što je veoma neobično za bivšu manekenku pa je Imboh zaključila da Melanija čak i na taj način pokušava da se sakrije od sveta.

Sina Barona fotografiše na isti način, s leđa i pokušava da mu sakrije lice. Samo je jednom u tri godine objavila njihovu zajedničku fotku, ali na njoj oboje nose zaštitne naočare.

Posljednja lična fotografija koju je sama snimila na njenom Tviteru pojavila se pet dana pre nego je Tramp objavio svoju kandidaturu na izborima. Reč je o starijoj fotografiji Barona na kojoj on ima oko šest godina i na plaži maše ogromnom peščanom dvorcu iza njega. Kao da je Melanija time htela nešto da poruči.

Prema svemu viđenom na njenim fotografijama, Kejt je za Medium zaključila da Melanija nije prava osoba za dužnost prve dame i da se od nje zaista nema šta očekivati. „Ona živi tamnu bajku, a žene zarobljene u bajkama ne spašavaju nikoga osim sebe“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.