U trendu

Prijedor: Vulin s predsednikom Socijalisticke partije Srpske

PRIJEDOR – Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastao se danas u Prijedoru sa predsednikom Socijalističke partije Srpske (SPS) Goranom Selakom i najvišim rukovodiocima te partije i tom prilikom poručio da je Republika Srpska prioritet za Srbiju a jaka i razvijena Srpska cilj svih onih koji žele dobro srpskom narodu.

„Ovde sam među prijateljima i braćom koji se bore da Srpska bude što jača i razvijenija i ima najčvršće odnose sa svojom maticom Srbijom. Mi smo partije levice, stalo nam je do socijalne pravde i da svi ljudi imaju jednaku šansu, ali smo i nacionalno odgovorne levice koje znaju koliko je bitno sačuvati svoj narod. Zato sam zahvalan svim članovima SPS na iskrenom, patriotskom odnosu prema Srbiji. Srbi u Republici Srpskoj treba da budu jedinstveni, jer samo na taj način mogu da se izbore za svoja prava i sačuvaju svoja ognjišta“, istakao je Vulin.

Selak je istakao da SPS deli zajedničke vrednosti i ciljeve sa Pokretom socijalista i da se zalaže za „širu saradnju Srpske i Srbije i za podršku Srbima ma gde živeli“.

„Naša politika je politika mira i stabilnosti, ekonomske i demografske obnove i jačanja Srpske i Srbije. Zalažemo se za napredak, ali i za čuvanje i njegovanje slobodarske tradicije našeg naroda, jer znamo ko smo i znamo za šta se borimo“, poručio je lider Socijalističke partije Srpske, kako je saopštio Pokret socijalista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar