U trendu

Radovi na autoputu Beograd-Niš, na Pančevačkom mostu. . .

BEOGRAD – Na auto-putu E-75, od petlje Kolari do petlje Smederevo, do 10. septembra, održavaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, saopštilo je danas Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd – Niš, za saobraćaj je zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, i preticajnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, od graničnog prelaza Horgoš do petlje Horgoš, u smeru od granice ka Novom Sadu, do 13. septembra, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Na putu Beograd-Pančevo, na Pančevačkom mostu, do 13. septembra od 18 sati uveče do 6 sati ujutru, odvijaju se radovi na uklanjanju postojećih i ugradnji novih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći). U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.