U trendu

Radunović: Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj

PODGORICA – Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović pozvao je danas, kako je naveo, hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje, da, bez izuzetka, poslušaju poziv Andrije Mandića i da pored sve opravdane ljutnje u drugom izbornom krugu predsedničkih izbora daju konačni doprinos zajedničkom cilju i glasaju za kandidata PES Jakova Milatovića.

„Pomislite samo kako biste gledali na one koji bi, u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot. Svu onu argumentaciju koju biste primenili da ih ubedite da glasaju, recite sebi u ogledalu. Jer, Milo je s druge strane i vreba”, naveo je Radunović.

Poručio je da je glas za kandidata PES u drugom izbornom krugu predsedničkih izbora „glas za valorizaciju vaše borbe, vaše žrtve, vašeg nadanja“.

„Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj putem na kojem ste vi od početka, a na koji su se drugi usput uključivali”, saopštio je Radunović na Fejsbuku.

Poručio je da je ovo „završni čin kampanje totalnog otpora i borbe za slobodu, pokrenute još 13. jula 2015. godine, koju su nazvali ‘MI ILI ON’”.

“Poštovani članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, braćo i sestre sa ulica i trgova Crne Gore, sapatnici iz ‘marica’, sudova, zatvora…vi ste na svojim i leđima vaših porodica izneli najveći teret borbe koja je dovela do pobede na avgustovskim izborima 2020. Vi, naravno”, napisao je, između ostalog, Radunović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar