U trendu

Regionalne zvezde na Jahorina HOT festivalu, od 1. do 3. juna

JAHORINA – Na Jahorini će od 1. do 3. jula biti održan Festival „Jahorina HOT 2022.“, koji će okupiti mnoge regionalne muzičke zvezde među kojima će biti Svetlana Ražnatović, Aca Lukas, Vlado Georgiev, S.A.R.S, Kiki Lesendrić i Piloti, Đ Umek i Đ Dejan Milićević, Nervozni poštar.

Oni će biti samo deo programa ovog festivala, najavili su organizatori.

Žurka, kažu, počinje već u petak u „Olimp baru“, a potom će biti nastavljena u hotelu „Vučko“ i trahaće sve do jutra.

Organizatori su sve pripremili i za goste koji će na Jahorinu doći sa decom, pa će ih tako u subotu ujutru već u prepodnevnim satima zabavljati horovi „Čarolija“ i „Vrapčići“, mađioničari, dečiji KUD i plesni studio, maskenbal…

Na programu je i „Family Day“ sa puno dobrog sadržaja od đuskanja ispred „Olimp bara“ do skakanja na trampolini, mogućnosti učenja paljenja vatre i postavljanja šatora, a predavanja o NTC učenju priprema najveće regionalno ime zdravog, pametnog i zabavnog odgoja i odrastanja, profesor Ranko Rajović i njegov tim, saopštili su organizatori.

Za nedelju je planirana Zumba zabava ispred „Olimp bara“, a potom i nedeljni ručak koji će gosti koji to žele moći sami da spreme na Jahorina Cooking Show.

Sve aktivnosti u okviru „Family day“ manifestacije u potpunosti su besplatne dok će se ulaz na koncerte naplaćivati.

Inače, Olimpijski centar Jahorina počine sa radom 1. jula, a za ovu sezonu su predviđene mnogobrojne adrenalinske atrakcije koje su neizostavan segment letnje ponude.

„Jahorina HOT“ festival biće i domaćin Okruglog stola o budućnosti turizma, kojem će prisustvovati donosioci odluka na najvišem nivou, odgovorni za razvoj turizma u sistemu turističkih organizacija, te preduzetnici i radnici u turizmu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.