U trendu

SAD: Ubijeni u susednim kucama, ne zna se da li postoji veza

LITL ROK – Vlasti u američkoj saveznoj državi Arkanzas saopštile su da su četiri osobe ubijene iz vatrenog oružja u dve kuće u jednoj seoskoj zajednici, ali istraga još nije utvrdila da li su ove smrti povezane, prenosi AP.

Smrtni slučajevi prijavljeni su u četvrtak u dve kuće udaljene oko 400 metara u seoskom okrugu Stoun, oko 120 kilometara severno od grada Litl Roka, saopštila je državna policija Arkanzasa.

Prema državnoj policiji, 77-godišnju Širli Voters i njenog 55-godišnjeg sina Džejmsa Votersa pronašao je mrtve u četvrtak popodne član porodice.

Policija je saopštila da su oboje imali rane od vatrenog oružja.

Osam sati kasnije policija je pozvana u obližnju kuću gde su Vilijam Klinton Tramel (75) i njegova supruga Šeron Tramel (72) pronađeni mrtvi, takođe sa ranama od vatrenog oružja.

„Specijalni agenti državne policije istražuju slučajeve i u ovom trenutku nisu pronašli ubedljive dokaze koji bi potvrdili da bi slučajevi mogli biti povezani“, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP, uz napomenu da do sada nisu objavljene informacije o eventualnim hapšenjima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar