U trendu

Škoro se vratio pesmi, pa je jednu posvetio bivšoj stranci

ZAGREB – Miroslav Škoro, jedan od osnivača parlamentarnog Domovinskog pokreta, kandidat na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, sada nezavisni poslanik u saboru, nakon kratke karijere u samom vrhu hrvatske političke scene, nastavlja da se bavi muzikom.

On je na Fejsbuku objavio pesmu pod nazivom „Gnjurcu vrijeme prolazi“, a prema pisanju zagrebačkog Jutarnjeg lista, zanimljivo je to što neki stihovi ostavljaju utisak da se radi o porukama koje su upućene njegovoj bivšoj stranci, odnosno pojedincima s kojima se rastao u atmosferi međusobnih optužbi i obračuna.

Na to, kažu, ukazuje činjenica da je Škoro pesmu objavio tačno godinu dana nakon što je dao neopozivu ostavku na mesto predsednika stranke.

Objavu pesme Škoro je propratio kratkom pisanom porukom: „Ovo je još jedna pesma o ološu i šljamu s dna društvene kace koje na okupu drže samo strah, novac i zajednički interes“.

Dodao je da je pesma takođe o gnjurcima koji čine sve što treba da bi ostali u milosti onih od kojih zavise.

„Svaka sličnost i slučajnost sa slučajevima je slučajna“, naveo je Škoro.

„I onda ja karakter, na vlasti htedoh svima da bolje štima. Pa nisam više svir’o, neg’ sam se kandidir’o, dobra je bila klima. Al’ su mi u finišu stavila braća____ skoro do gaća. Loš bravar i treneri, šmrkavci i šverceri, neka im, sve se vraća“, reči su Škorine pesme, a refren glasi:

„Ja više neću s vama, neću iz inata, lopovluka previše je u… malo kvadrata. Vi bi k’o gnjurci džaba, riba da dolazi, al’ ribe je sve manje i… gnjurcu vreme prolazi“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.