U trendu

Srušio se helikopter vlasnika Lestera, da li je on bi u njemu (video)

Helikopter vlasnika Lester sitija Višaja Šrivadanaprabhe (60) srušio se u blizini King Pauer stadiona nakon utakmica sa Vest Hemom (1:1).

Još uvek nema zvaničnih informacija ko je sve bio u helikopteru, da li se u njemu nalazio Šrivadanaprabha, ali pojedinci tvrde da je milijarder bio u helikopteru u trenutku nesreće, prenosi B92.net.

Šrivadanaprabha je prisustvovao utakmici, a po običaju je nakon svakog meča helikopterom sa stadiona leteo za London.

Navodno su iz olupine izvučena tri tela, a osim Šrivadanaprabhe spekuliše se da su bili još njegova kćerka i pilot. Mediji demantuju da su u helikopteru bili Višaijev sin, koji je potpredsednik kluba, kao ni sportski direktor Džon Radkin.

„Razgovarao sam sa predstavnicima King Pauera, koji će sutra (nedelja) izdati saopštenje. Vlasnik Lestera Višaj Šrivadanaprabha je bio u helikopteru na putu za London“, prenosi novinar ESPN i Talksporta Ben Džejkobs.

Na društvenim mrežama vidi se ogromna užarena „kugla“ na parkingu stadiona, a svedoci tvrde da se helikopter počeo okretati neposredno nakon poletanja sa terena, što radi posle svake utakmice.

https://twitter.com/AlBoeNEWS/status/1056277947198332928

Na Pauer King stadionu je u subotu popodne bilo skoro 32.000 navijača, a nesreća se dogodila oko 40 minuta posle utakmice, pa se nadamo da nije bilo mnogo prisutnih na mestu pada helikoptera.

Šrivadanaprabha je na čelu Lestera od 2010. pa se smatra ključnim čovekom u istorijskom sezoni 2015/2016 u kojoj su „Lisice“ šokirale fudbalski svet osvojivši titulu u Premijer ligi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.