U trendu

Šta je sve kraljica Elizabeta II zabranila Kejt Midlton

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, mora da se povinuje nizu strogih zapovesti kada je reč o njenom odevanju i opštem izgledu.

Navodno je kraljica Elizabeta II lično sastavila listu pravila koja je princeza dužna da ispunjava prilikom pojavljivanja u javnosti.

U svakodnevnom životu, vojvotkinja od Kembridža je primorana da poštuje nekoliko zabrana, te tako ne sme nikako da nosi lak „napadnih“, „vulgarnih“ boja i cipele sa platformom, koje ona inače jako voli.

Pantalone su joj dozvoljene samo u izuzetnim, večernjim časovima, a haljine i suknje ne smeju da otkrivaju kolena. Najlon čarape su obavezne, i zimi i leti bez izuzetka.

Mlada princeza je u obavezi da posebnu pažnju posvećuje kosi i obrvama, ali su joj ekstenzije i pramenovi najstrože zabranjeni.

Kada je reč o aksesoarima, Vilijamovoj supruzi nije dozvoljeno da nosi bižuteriju, već isključivo nakit kraljevske porodice. Tašnu može da nosi u ruci ili u nivou lakta, ali nikako na ramenu.

Premda se Kejt Midltom uglavnom pridržava ovih pravila, dešava se i da ih tu i tamo prekrši, što joj njeni podanici brzo oproste, ali verovatno ne i Vilijamova baka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.