U trendu

Stravičan kraj: Mladog fudbalera u Australiji rastrgale ajkule (video)

Mladi fudbaler Eric Birighitti (21) tragično je preminuo tokom odmora u Australiji početkom ove godine kad su ga, nakon što se poskliznuo i pao u more kod Twilight Beacha na zapadnoj obali Australije, odvukle morske struje na pučinu.

ESPERANCE SHARK THREAT

There’s more evidence of the shark threat off Esperance tonight with sightings just metres away from a busy beach. They were attracted to the area by a body, two days after a scuba diver was attacked and killed. #9News

Gepostet von 9 News Perth am Dienstag, 7. Januar 2020

Nakon nekoliko dana potrage ronioci su uočili njegovo telo kad su tražili drugoga nestalog, Garyja Jonhsona, tek stotinjak metara od obale. Bilo je toliko neprepoznatljivo da je tek forenzičkom analizom utvrđeno da se radi o Birighittiju.

– Moja sestra i tata videli su morske pse kako napadaju čoveka, bili su jako veliki – rekla je Alison Walker za 9 News Perth.

Birighitti je bio jedan od najtalentovanijih australijskih fudbalera, a poreklo mu je nemačko. Živeo je u New Yorku, studirao na St. Thomas Aquinas Collegeu i igrao za ekipu MSOC Hastings, prenose mediji.

„Sretan Božić svakome! Dok završavamo 2019. godinu, nadam se da će svako pronaći mir i biti ispunjen ljubavlju dok počinje nova godina. Posebna posveta onima koji nisu s nama iz bilo kojeg razloga. Setite se uvek voleti, biti zahvalni i smejati se“, napisao je Birighitti na Instagramu, što mu je bila i poslednja objava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.