U trendu

Stravičan zločin: Ubio suprugu i četvoro dece, njihova tela čuvao nedeljama (foto, video)

Majkl Džouns, 38-godišnjak sa Floride, optužen je za ubistvo svoje suprugu i četvoro dece. Kako se navodi u optužnici, muškarac je tela ubijenih članova porodice skrivao nekoliko nedelja, a onda ih odvezao u susednu državu Džordžiju i bacio.

Telo Kasei Džouns (32) pronađeno je u okrugu Brentli, šest nedelja nakon nestanka, a nedaleko od njenog bila su i tela dece – Ajane (1), Merkalija (2), Prestona (5) i Kamerona (10). 

Džounsa su ispitali nakon što su pronašli telo njegove supruge, a on im je tada otkrio i gde su tela dece. Još uvek nije poznato na koji način ih je usmrtio. 

Porodice supruge prijavila je nestanak nje i dece skoro šest nedelja nakon ubistva i zasad nije jasno zašto to nisu učinili ranije.

– Nisam se nikad toliko plašila. Kasei je moje najmlađe dete, a unuci su moj ceo svet, kao da su moja deca. Ne znam šta bih bez njih – izjavila je Niki, majka ubijene žene, samo nekoliko dana pre nego su pronađena tela njene ćerke i unuka, prenosi Deji Mejl.

– On nema prava da hoda ovom Zemljom i ne bih voleo da sam na njegovom mestu kada stane pred Gospoda – izjavio je Bili Vuds, šerif okruga Merion i dodao da će Džounsa teretiti za drugostepeno ubistvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.