U trendu

Toni Cetinski oslobođen za smrt muškarca u saobraćajki

PAZIN – Hrvatski pevač Toni Cetinski danas je oslobođen u pazinskom Opštinskom sudu zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila 3. novembra 2017. godine u Rovinju, kada je pregazio 62-godišnjeg pešaka koji je ležao na ulici.

Ta odluka suda nije pravosnažna, prenosi Hina.

Kako se navodi, on se teretio da je izazvao nesreću u kojoj je stradao muškarac koji je u alkoholisanom stanju, sa 3,46 promila alkohola u krvi, ležao na ulici kada je Cetinski prešao preko njega.

U optužnici je navedeno da je za upravljačem Cetinski sedeo u zavaljenom položaju, što je pevač negirao navodeći da mu je pozicija sedišta ostala ista otkako vozi taj automobil.

Cetinski je u javnosti i na sudu izjavio da mu je žao što se ta nesreća dogodila, ali da nije mogao da utiče na razvoj situacije zbog nepreglednosti ulice i činjenice da uopšte nije video da čovek leži na asfaltu.

Tokom suđenja, svi ispitani svedoci potvrdili su da je ulica u kojoj se nesreća dogodila veoma uska i nepregledna, a posebno krivina gde se nesreća dogodila, i da u trenutku nesreće u ulici nije bilo znaka za ograničenje brzine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar