U trendu

Tragedija: Sportista poginuo sa troje dece u avionskoj nesreći (foto)

Profesionalni igrač golfa, 48-godišnji Šon Fredrickson poginuo je sa svoje troje dece u avionskoj nesreći koja se dogodila u petak iznad jezera Coeur d’Alene u saveznoj državi Ajdaho, prenose američki mediji.

Tamošnji šerif rekao je da je do nesreće došlo nakon što su se sudarila dva privatna aviona, a ukupno je živote izgubilo osmoro ljudi i da niko od putnika i posade nije preživio nesreću.

Zajedno sa golferom, živote su izgubili i njegov biološki sin, 16-godišnji Hajden i njegova usvojena deca, 15-godišnja Sofija i 11-godišnji Kvin. Šonova supruga Ejpril u teškom je šoku dala je izjavu za Fox televiziju:

‘Moja porodica je poginula dok su bili na izletu. Bili su tako uzbuđeni što su na tom letu. Na kraju dana, umrli su radeći ono što najviše vole – družeći se zajedno’, rekla je Ejpril i dodala: ‘Moja ćerka je imala 15 godina i obožavala je život. Moj mali Kvin imao je 11 godina i bio je moj najbolji prijatelj. Uvek je saosećao sa mnom i razumeo sve moje potrebe’.

View this post on Instagram

Way easier than golfing.

A post shared by Sean Fredrickson (@seanfreddy) on

Šon je bio predsednik golferskog kluba u Osvegu u Oregonu, a bio je i predsednik Severnopacifičke golf lige. Kolege ga se sećaju kao predanog oca i dugogodišnjeg prvaka u golfu koji je osvojio brojne medalje.

‘Bio je neverovatan otac, suprug, profesionalni sportista, mentor i vođa. Nema reči koje mogu izraziti našu tugu zbog njegovog gubitka. Kad se sećamo Šona, sećamo se entuzijazma, integriteta, strasti i ljubavi koju smo videli u njemu svakog dana’, napisao je u saopštenju njegov golf klub.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar