U trendu

Tragična sudbina roditelja iz Malage koji su za dve godine ostali bez dvojice sinova (foto)

Spasioci u Španiji su nakon velike potrage za dečakom koji je pao u bunar pronašli njegovo telo, objavile su vlasti, a prenosi BBC.

Dečak Hulien Roselo je pao u uski bunar dubok oko 100 metara 13. januara blizu grada Malage. Prema prvim informacijama, dečak je poginuo već prilikom pada i ostao na dubini od 71 metra, a gotovo dve nedelje su spasioci pokušavali da ga izvuku. Problem je bio što je ulaz u rupu bio toliko uzak da se odrasla osoba nije mogla spustiti u nju pa su morali da naprave paralelni tunel.

Policija je zapretila onome ko je iskopao bunar da mu preti zatvor, a rupa u koju je dečak pao sada je zatvorena 600 kilograma teškom čeličnom pločom.

Hulen nije prvi sin kojeg su Hose i Viktoria, roditelji nesrećnog dečaka, izgubili. Pre dve godine, piše Corriere della Serra, oni su već igubili jednog sina.

Bilo je to 2017. godine kada je Hulen bio star nekoliko meseci. Njihov stariji sin Oliver imao je tri godine. Živeli su u Malagi. Oliveru je odjednom pozlilo. Odveli su ga u bolnicu, ali doktori nisu primetili ništa čudno. Vratio se kući sa roditeljim, a 21 dan kasnije, 14. maja 2017. godine, Viktorija je sa dva sina i sestrom Anabel šetala plažom. U jednom trenutku Oliver je prestao da diše i pao je na zemlju.

Umro je, kasnije će se pokazati, od zastoja srca. Njen muž Hose tada je bio na poslovnom putu u Sevilji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.