U trendu

Tramp u božićnoj čestitki vređao demokrate i FBI

VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je danas „božićnu čestitku“, u kojoj je demokrate nazvao „levičarskim marksističkim radikalima koji pokušavaju da unište zemlju“ i optužio Federalni istražni biro (FBI) da „vodi i plaća“ društvene mreže i pojedine medije kako bi promovisao „mentalno hendikepiranog demokratu“.

„Srećan Božić svima, uključujući radikalne levičarske marksiste koji pokušavaju da unište našu zemlju, zatim Federalni istražni biro, koji vodi i plaća društvene mreže i ‘osakaćene’ elektronske medije kako bi promovisao mentalno hendikepiranog demokratu protiv briljantnog vizionara i Donalda Trampa, voljenog u SAD“, naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži „Društvena istina“ (Truth Social), preneli su američki mediji, od kojih su pojedini objavili da je Tramp aludirao na aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena.

Bivši predsednik SAD je „čestitao“ i američkom Ministarstvu pravde.

„Naravno, srećan praznik i Ministarstvu nepravde, koje je angažovalo specijalnog ‘tužioca’ da, zajedno sa njegovom ženom i porodicom mrzi Trampa više nego bilo koju osobu na zemlji. Šaljem ljubav svima“, dodao je Tramp.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar