U trendu

Tuga: Ostavila ćerkicu samu osam dana – devojčica umrla

Žena iz Tokija uhapšena je u utorak pod sumnjom da je trogodišnju ćerku ostavila samu u kući više od nedelju dana i otišla sa ljubavnikom, zbog čega je devojčica umrla od gladi, saopštila je policija.

Saki Kakehaši (24) priznala je zločin, navela je policija, dodajući da se veruje da je ona redovno zapostavljala i zlostavljala ćerku Nou.

Prijatelj Kakeši potvrdio je da je ona često odlazila iz kuće na po nekoliko dana ili se vraćala kasno noću, a ćerku ostavljala bez nadzora.

Rezultati obdukcije pokazuju da je Noa umrla od teške dehidracije i gladi, prenosi Kojodo.

Sumnja se da ju je majka ostavila samu osam dana početkom juna, kako bi otišla u posetu dečku koji živi u prefekturi Kagošima.

Kakeheši istražiteljima rekla da nije očekivala da će Noa umreti i da je verovala da je „u redu“ da je ostavi samu u stanu, u kojem su živele same nakon razvoda 2017. godine.

Ona je pozvala hitnu pomoć kada se vratila s puta 13. juna, a Noa je proglašena mrtvom u bolnici.

Devojčica je imala i osip jer joj pelena očigledno nije dugo menjana, a u stanu je pronađena velika količina razbacanog đubreta.

Tokom dobrovoljnog ispitivanja pre nego što je uhapšena, Kakeheši je rekla da se Noa razbolela nekoliko dana pre smrti, ali da nije imala novca da je odvede kod lekara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar