U trendu

U nedelju otvaranje manifestacije Dani studenata Univerziteta u Banjaluci

BANJALUKA – Otvaranje manifestacije Dani studenata Univerziteta u Banjaluci, zakazano je u nedelju, 2. aprila, godine u 17 časova, u banjalučkom Domu omladine, saopštio je danas Univerzitet u Banjaluci.

Kako je navedeno, Dani studenata, koji ove godine traju od 2. do 12. aprila, postali su tradicija Univerziteta, čiji je cilj promocija studentskog života u Banjaluci.

Taj događaj okuplja preko 10.000 studenata Univerziteta u Banjaluci, na preko 20 različitih događaja, a u sklopu manifestacije, studenti, a i svi ostali, imaće priliku da učestvuju u edukativnim, kulturnim, sportskim i zabavnim dešavanjima.

Neki od događaja koji će se organizovati u okviru desetodnevne manifestacije su: Studentske sportske igre, Festival fakulteta i Dan otvorenih vrata Univerziteta, Veče stend-ap komedije, projekcije na otvorenom, edukativni paneli i radionice, Kviz znanja, izrada i prikazivanje umjetničkih instalacija, Eko-dan, Lov na knjige, brojne tematske zabavne večeri i niz drugih sadržaja.

Dani studenata Univerziteta u Banjaluci predstavljaju najveću studentsku manifestaciju u Republici Srpskoj, čiji je organizator Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, uz podršku Univerziteta u Banjoj Luci i Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar