U trendu

Ustrelila svoje troje male dece lovačkom puškom, pa presudila i sebi

Obrajan Mur iz mesta Sedar Springs u SAD pokupila je svoju decu iz škole, pod lažnim izgovorom da ih vodi lekaru. Umesto lekaru, odvela ih je u šumu i lovačkom puškom ustrelila sve tri devojčice.

Decu je prvo odvela na ručak, a nakon toga se zaustavila na predelu blizu šume pa je jednu po jednu devojčicu odvodila u šumu gde ih je upucala lovačkom puškom, piše USAToday.

Kako prenose mediji u regionu, nakon toga je tela dvogodišnje Alaine Rau, šestogodišnje Cassidy i osmogodišnje Kyrie stavila u automobil, odvezla se pored kuće svog partnera, izašla iz automobila i zatim počinila samoubistvo.

Prema saopštenju  lokalnog šerifa, Mur je bolovala od psihičkih bolesti, a dijagnostikovana joj je šizofrenija. Podnet je i zahtev da se primi u psihijatrijsku ustanovu.

– Drži decu kod kuće i ne šalje ih u školu jer je na televiziji čula da će se dogoditi saobraćajna nesreća. Budna je noću jer misli da će im neko provaliti. Ne jede jer misli da je hrana otrovana – zapazio je prošle godine njen socijalni radnik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.