U trendu

You Tube zvezda zgrozila svet snimkom mrtvog tela (foto, video)

Zvezda You Tuba Logan Pol je tokom vikenda posetio Aokigaharu, šumu na obroncima planine Fudži u Japanu, koja je poznata i kao ‘šuma smrti’ zbog velikog broja samoubistava koja se dešavaju u njoj. Dok je snimao video za svoj vlog, Logan je snimio i telo koje je visilo sa drveta i taj video je postavio na You Tube.

Petnaestominutni snimak počinje Polovom šetnjom šumom, da bi kasnije ekipa pronašla telo samoubice koje je visilo sa drveta. – Hej, jesi li živ? Je l’ se to zezaš sa nama? – čuje se kako vloger kometariše, dok snima mrtvo telo iz neposredne blizine. – Ruke su mu ljubičaste. Ovo je uradio jutros – kaže Pol na snimku.

Logan je na kraju ipak shvatio ozbiljnost situacije u kojoj se našao i svojim pratiocima je u snimku poručio: – Samoubistvo nije šala. Depresija i mentalne bolesti nisu šala -. Međutim, i pored toga je objavio video na You Tubu i time izazvao bes internet zajednice, koja ga je osudila na Tviteru.

Pol je obrisao sporni video snimak sa You Tuba i danas, takođe na Tviteru, uputio javno izvinjenje i naglasio da je ovo ‘prvi put da se susreće sa takvim kritikama’ kao i da ‘nikada ranije nije napravio ovakvu grešku’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.