U trendu

Zavirila u bakinu garažu, pa pronašla automobile vredne pola miliona evra

Studentkinja iz SAD na Redditu je nedavno objavila da je u bakinoj garaži pronašla dva vrlo vredna automobila iz osamdesetih Lamborghini Countach i Ferrari 308, koji su godinama bili prekriveni čaršafima, platnom, starom odećom i stvarima.

Ona je objasnila da je njen deda nekada iznajmljivao egzotične automobile, ali se prestao time baviti nakon što su mu troškovi osiguranja postali previsoki.

– Automobile je zadržao umesto da ih proda, ne pitajte me zašto – napisala je ona i dodala da je bilo predivno i neobično videti tako nešto lepo u takvom stanju.

– Ja sam samo studentkinja i ne razumem se baš u automobile, ali se nadam da će ih neko u porodici naslediti i da će im vratiti njihov stari sjaj – napisala je.

Naglašava da je baka planirala uskoro da skloni automobile iz garaže pa se nada da će prihvatiti predlog da se vozila obnove i prodaju.

Beli Lamborghini je izgleda vrlo redak. Čini se da je reč o specijalnom izdanju kojih je napravljeno samo 321. Procenjuje se da vredi 350.000 funti.

Ferrariju 308 su točkovi ukradeni, ali, kada se restauriše, mogao bi dostići vrednost od nekih 80.000 funti, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.