U trendu

Žena nestala pre 6 godina pronađena u zamrzivaču na deponiji

Žena s Floride, koja je nestala pre šest godina, pronađena je mrtva u zamrzivaču koji je otkriven u stanu preminulog muškarca.

Heder Lejsi, majka dvoje dece, imala je 29 godina kada je nestala, a pronašla je 15. maja Lilijan Argeta.

– Najpre sam pomislila da to ne može biti čovek. Vrištala sam. Nikada nisam videla tako nešto strašno – izjavila je Lilijan za američke medije.

Argeta upravlja velikom deponijom metalnog otpada gde su nakon smrti Džonatona Eskarzage dovezli zamrzivač koji je bio u stanu u kojem je živeo. Navodno su ruke žene bile podignute kao da je pokušavala da otvori vrata zamrzivača.

Randel Lejsi, otac ubijene žene, rekao je da je Heder imala bipolarni poremećaj kao i da je ponekad živela na ulici. Ćerkin nestanak prijavio u decembru 2013. godine.

Heder je posle porođaja carskim rezom počela da pije lekove protiv bolova, a onda je postala zavisna od kokaina i drugih narkotika. Nekoliko puta je hapšena zbog posedovanja droge i prostitucije. Godinu dana je bila u zatvoru zbog krađe identiteta i falsifikovanja čeka.

Džonaton Eskarzaga preminuo je u februaru ove godine. Vlasnik stana je odlučio da zameni nameštaj i aparate pa je poslao zamrzivač na otpad. Zamrzivač nije bio zaključan, a vlasnik tvrdi da nije znao da je unutra bilo mrtvo telo. Kaže i da ne zna da je Eskarzaga bio u bilo kakvoj vezi s Lejsijevom, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.