Agilera glumi u „Burleski“

Krajem ove godine u američkim i početkom sledeće godine u srpskim bioskopima premijerno će biti prikazan film "Burleska" ("Burlesque"), u kom će kao glumica debitovati poznata pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera).
Eli (Kristina Agilera) je devojka iz malog grada, ali s moćnim glasom. Ona rešava da preokrene život i upušta se u neizvesnost. Kako bi ispunila snove, odlazi u Los Anđeles. Nakon uspona i padova u Burleska salonu, veličanstvenom mestu, ali i pozorištu punom bola koje je dom za inspirativnu muziku, Tes, vlasnica i upravnica salona (Šer), daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i bezazlenu devojku, koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.
Eli ubrzo sklapa prijateljstvo s igračicom s kojom nastupa, pronalazi neprijatelja i zaljubljuje se u Džeka, barmena i kolegu muzičara. Uz pomoć oštroumnog upravnika pozorišta i hostese transseksualca, Eli uspeva da raskrči sebi put od bara do pozornice. Njen spektakularni glas obnavlja Burleska salon i vraća mu nekadašnju slavu sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik s primamljivom ponudom.
U ostalim ulogama pojavljuju se Šer (Cher), Kristen Bel (Kristen Bell), Džulijana Hog (Julianne Hough), Stenli Tuči (Stanley Tucci), Kem Gigandet (Cam Gigandet), Alan Kaming (Alan Cumming), Piter Galager (Peter Gallagher), Erik Dejn (Eric Dane), a reditelj filma je Stiven Antin (Steven Antin).
Podsetićemo da se Agilera na neki način već okušala u ovom žanru snimajući 2001. godine spot za numeru "Lady Marmalade", koja je pratila film "Moulin Rouge!".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.