U trendu

„Alien vs. Predator“ najgledaniji

Najgledaniji film u američkim bioskopima prošlog vikenda bio je film strave „Alien vs. Predator“. To je još jedan u nizu filmova koji sukobljavaju čuvene filmske spodobe poput prošlogodišnjeg „Freddy vs. Jason“, gde su se, naravno, suočili Fredi Kruger iz „Strave u ulici Brestova“ („A Nightmare on Elm Street“) i Džejson iz „Petka trinaestog“ („Friday the 13th“).

U najnovijem filmu za plašenje publike sukobiće se grabljivi Predator iz istoimenog serijala i vanzemaljsko čudovište iz serijala „Osmi putnik“. Film je u toku prvog vikenda prikazivanja zaradio 38.25 miliona dolara.

Na drugom mestu top-liste najgledanijih filmova na američkim blagajnama našao se nastavak filma „The Princess Diaries“ pod nazivom „The Princess Diaries 2: Royal Engagement“. U filmu glavne uloge tumače En Hetavej (Anne Hathaway), Džuli Endrjuz (Julie Andrews) i Hektor Elizondo. Film je režirao Geri Maršal (Garry Marshall).

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (13-15) avgusta meseca:

  1. „Alien vs Predator“
  2. „Princess Diaries 2“
  3. „Collateral“
  4. „Yu-Gi-Oh! The Movie“
  5. „The Bourne Supremacy“
  6. „The Village“
  7. „The Manchurian Candidate“
  8. „Little Black Book“
  9. „Ja, robot“ („I, Robot“)
  10. „Spajdermen 2“ („Spider-Man 2“)

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike