U trendu

Anđelina Džoli se pomirila sa bivšim mužem? (foto)

Izgleda da se trend obnavljanja starih romansi u Holivudu nastavlja. Nakon Dženifer Lopez i Bena Afleka, i Anđelina Džoli se nedavno videla sa svojim bivšim suprugom.

Paparaci su 46-godišnju glumicu uhvatili kako odlazi u stan svog bivšeg muža Džonija Li Milera dok je boravila u Njujorku.

Anđa je snimljena u bež kaputu dok je ulazila u zgradu u kraju poznatom po imenu Dambo u Bruklinu. Page Six piše da je došla sama, noseći flašu vina u ruci, a tri sata kasnije je napustila zgradu.

Džolijeva i Miler zajedno su glumili u filmu Hakeri, a venčali su se u martu 1996. godine. Godinu i po dana kasnije su se razdvojili, a zvanično su se razveli 1999. godine.

Glumica je više puta isticala u intervjuima da je raskid sa Džonijem bio „verovatno jedna od najglupljih stvari koje sam uradila“.

„Džoni i ja se nikada nismo svađali i nikada nismo povredili jedno drugo. Ja sam zaista želela da budem njegova žena. Zaista sam želela da se posvetim“, priznala je.

Bivši supružnici su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima, a kako su sada oboje slobodni (Anđelina se razvela od Bred Pita, a Miler 2018. od supruge Mišel Hiks), postoji velika šansa da obnove svoju romansu i nastave tamo gde su stali pre skoro dve i po decenije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.