U trendu

Anđelina je plavuša u novom filmu o superherojima i izgleda sjajno (video)

Dugoočekivan Marvelov film Eternals o besmrtnim superherojima koji su oblikovali život na Zemlji, u bioskope stiže početkom novembra, a nedavno je objavljen i prvi trejler ovog SF spektakla.

Pod rediteljskom palicom Kloi Žao, nedavno Oskarom nagrađene režiserke filma Zemlja nomada, glavne uloge u ostvarenju Eternals tumače Salma Hajek, Ričard Maden, Kumal Nanjiani, Džema Čan, ali i Anđelina Džoli, kojoj je ovo prva uloga u nekom filmu o superherojima.

Slavna brineta je za ulogu Tene, ratnice koja već 7.000 godina brani zemlju od Devijanata, zlih humanoida, još jednom pokazala da nema šta joj ne stoji, pa tako i plava kosa sa kojom je do sada nismo često viđali na filmskom platnu, a posebno izgleda sjajno dok u belom trikou vitla mačem i bori se sa zlikovcima.

I sama je priznala da nije tako zamišljala da će joj karijera ići u ovim godinama.

„Dopadaju mi se glumci u filmu, i to što smo se zbližili. Pristala sam na ulogu u znak podrške Kloinoj viziji i nastojanju Marvela da proširi način na koji posmatramo superheroje. Trčanje unaokolo u zlatnom trikou nije ono kako sam zamišljala sebe u četrdesetim, ali je ludo na dobar način, bar mislim“, priznala je Džolijeva u intervjuu britanskom Vogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.