Anđelina odlučila da zagorča život Bredu i Anistonovoj

Svijet i dalje ne prestaje da bruji o bivšim supružnicima, Bredu Pitu (56) i Dženifer Aniston (50), koji su nedavno ukrali svu pažnju na crvenom tepihu u sklopu dodele SAG nagrada.

Osim što su se mediji raspisali o njima, u središtu pažnje se ponovno našla i Bredova bivša supruga, Anđelina Džoli (44), za koju sada tvrde kako je odlučna u nameri da uništi odnos Brada i Jennifer.

Navodno je izvor za američki Life & Style ispričao kako je Anđelina odlučila i u privatnom životu da bude ‘Gospodarica zla’ koju je utelovila u istoimenom filmu te se ‘svim silama’ trudi da zagorča odnos bivšeg supruga i zviezde serije ‘Prijatelji’. Njen prvi korak u postizanju cilja je ‘da udari’ po Bredovom novčaniku.

– Ona ‘drži konce u rukama’ kada je reč o njihovoj rastavi i neće iznenaditi ako bude tražila nekoliko milijuna više samo kako bi Breda zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da je Angelina ljutita – ispričao je izvor za spomenuti medij i dodao kako će ‘ili biti po Anđelininom ili će svima ostalima zagorčati život’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.