U trendu

Atraktivna američka glumica progovorila nakon razvoda

Atraktivna američka glumica Megan Foks (Fox) u maju je nakon deset godina braka ostavila svog supruga Brajana Ostina Grina s kojim ima tri sina. Razlog razvoda bio je njena afera s mlađim reperom Machine Gun Kellyjem u kojeg se zaljubila na snimanju zadnjeg projekta.

Tri meseca nije se oglašavala oko bračne krize koja joj se dogodila.

-Neverovatno je koliko mi se život promenio u karantinu. Sve se okrenulo. Inače nisam neko ko ne voli da ima ograničenja, nametnuti autoritet i teško poštujem takve stvari ali u ovoj situaciji shvatila sam da nemam drugog izbora. Bilo je izazovno – rekla je 34-godišnjakinja za „Entertainment Tonight“.

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Svoju novu vezu s mladim reperom zbog kojeg je ostavila supruga i decu, Foks je potvrdila Instagram objavom ranije ovog leta. Sada je rekla da je nakon svega nekoliko minuta druženja s kontroverznim reperom znala da će se nešto između njih dogoditi, prenose mediji.

-Iste minute kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila – objasnila je Foks.

Sa svojim je suprugom Brajanom od samog početak bila je potpuno iskrena te mu kazala da joj se sviđa neko drugi.

-Kad sam prihvatila bez ograničavanja da me život doveo tu gde je, tad je sve postalo zanimljivo i zabavno – otkrila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.