U trendu

Baš nema sreće: Balkanskoj zvezdi se treći brak raspao nakon 8 meseci

„Nisam voljan da govorim o tome“, kratko je rekao hrvatski muzičar za tamošnje medije. Boris Novković (49) i Ines Katić (31) u četvrtak su na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu podneli sporazumni zahtev za razvod braka.

Par se venčao prošle godine u avgustu. Da se razvodi, Boris je naslutiti četiri i po meseca nakon svadbe. Tada je napisao status na društvenoj mreži nakon koncerta Kemalu Montenu u čast:

– Kraj koncerta za Kemu i moj osećaj naspram ljubavi i pesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste priželjkivali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara! Ines, hvala – napisao je pevač.

Novković je tada otpevao nekoliko pesama u čast Kemala, a Ines nije bila u publici. Par je prvi put izašao u javnost upravo na koncertu Kemalu u čast u januaru prošle godine. Tada je objavio i pesmu “Ines”, koju je posvetio svojoj voljenoj.

– Ines, ugasila si sve dileme, zaustavila moje vreme… Samo budi kraj mene do kraja sveta i natrag –  stihovi su koje je posvetio svojoj izabranici. Tada je izjavio da se ojeća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom.

Pre ovog braka pevač je bio pet godina u braku sa glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a devet godina sa novinarkom Lucijom Matić. Sa njom ima dva sina, Nou (7) i Bona (4). Drugi brak se raspao jer se zaljubio u slikarku Ivu Višošević (38), sa kojom je prekinuo 2015. godine. Ines je upoznao krajem te godine, nakon što se zainteresovao za kampanju ‘Govor mržnje ozbiljna je stvar’, koju je ona organizovala. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.