Bijonse: Prošla sam kroz PAKAO (foto)

Bijonse je za septembarsko izdanje magazina Vog rekla da je prošla kroz pakao.

Tridesetšestogodišnja pevačica je za septembarsko izdanje, najvažnije ove godine, pisala o svojoj trudnoći, telu i životu.

O Bijonse su prošle nedelje svi pisali nakon što je otkriveno da je pevačica sama uređivala naslovnu stranu ovog magazina. Sama je napisala tekst, ali i uređivala fotografije koje su se našle u njemu.

Ovo je prvi put da se afroamerikanka pojavljuje na naslovnoj strani Voga, ali i prvi put da je afroamerikanac fotografisao za naslovnu stranu.

„Nakon što sam dobila prvo dete, verovala sam u stvari koje mi je društvo poručivalo o tome kako bi moje telo trebalo da izgleda“, piše Bijonse.

„Želela sam da izgubim nekoliko kilograma viška za samo tri meseca. Zato sam zakazala turneju, kako bih bila sigurna da ću u tome uspeti. Kada se sada toga setim, bila je to potpuna ludost“.

Bijonse piše da danas uživa u oblinama

Pevačica prvi put opisuje period kada je bolovala od preeklampsije i vremenu koje je provela u krevetu.

Nakon toga je, kaže, prihvatila sopstveno telo i počela da „uživa u oblinama“.

„Ruke, ramena, butine – sve je veće nego što je bilo. Imam i dalje nekoliko kilograma viška. Ovo je moja realnost“.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bijonse piše i o odluci da sarađuje sa fotografom Tejlorom Mičelom, ali i o važnosti davanja šanse mladim umetnicima.

„Ukoliko ljudi na važnim radnim mestima nastave da zapošljavaju samo ljude koji izgledaju kao oni, zvuče kao oni i potiču iz istog komšiluka, nikada neće razumeti nijedno iskustvo koje se razlikuje od onoga koje su sami proživeli“, piše Bijonse.

Mladi fotograf je na Instagram profilu objavio da je „počastvovan prilikom da sarađuje da takvom ikonom“.

Bijonse piše i o svojim mnogobrojnim nastupima i navodi da je saznala da potiče „od robovlasnika koji se zaljubio i na kraju oženio robinjom“.

Pevačica smatra da su blizanci koje je dobila „dar od boga“. Govoreći o deci, pevačica piše da smatra da je važno da njena deca stalno napreduju.

„Želim da učim, podučavam i živim život punim plućima“.

Piše i da je zahvalna na svemu.

„Prihvatam ono što jesam“.

(Danas)

2 komentara
  1. bambi

    Da li postoji, medju, nazovi, javnim licnostima, neka prostituka koja nije bila zrtva seksualnog napada roditelja, koja nije izvlacila iz pakla droge, koja je gladovala kada je bila mala, …. I onda mi treba da ih zalimo, da placemo za njima, oni postaju nasi idoli, …. Bre dokle vise? I Bjosne i sve njoj slicne, su najobicniji paraziti. To je nivo, narkomanije, prostsitucije, sponzorstva i slicnog. Setite se samo Madonine price. I ove nase seljanke, nazovi pevacice, modne kreatorke, blogerke ilil ko zna koja zanimanja ce da izmisle, krenule na isti fazon da animiraju ljude. Sramota.

    1. Anonimni

      Slazem se… 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike