U trendu

Bila je omiljena holivudska glumica, a onda je napustila sve: Evo čime se danas bavi

Kameron Dijaz gostovala je u emisiji svog kolege Kevina Harta i pričala o razlozima zbog kojih više ne glumi.

Od 2014. godine jedna od najboljih holivudskih glumica Kameron Dijaz nije snimila nijedan film, a njeno zadnje filmsko ostvarenje bilo je u filmu „Annie“ koji je na blagajnama ostvario zaradu od 113 miliona dolara, a kritike su bile podeljene oko toga koliko je dobro Dijazova odigrala lik gospođice Kolen Hanigan.

Nakon ovog filma Dijaz je odlučila da se na vrhuncu slave povuče iz filmske industrije i samo je najavila da odlazi, ne rekavši nijedan razlog zbog kojeg se povlači. Ova 48-godišnja glumica sada je gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji „Hart to Heart“ i nakon toliko godina ćutanja iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla.

„Kada duže vreme radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala takav utisak u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve“, objasnila je Dijaz.

Dodala je kako joj takav životni ritam nije davao vreme za porodicu i rutinu koju je dugo priželjkivala.

„Htela sam samo da uzmem život u svoje ruke i da imam svoju dnevnu rutinu, kojom ću sama da upravljam i gde ću sama sve da obavljam“, rekla je glumica.

Ta odluka je bila ispravna za nju i ubrzo je upoznala Bendžima Madena sa kojim se venčala 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji ćerke Radiks. Kameron kaže kako je zasnivanjem porodice ispunila sve svoje želje.

„Ovo me ispunjava više nego bilo šta drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspešan film, sva moja energija je usmerena na porodicu i to je najbolja stvar na svetu“, kaže Dijaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar