U trendu

Bivša devojka princa Harija otkrila: On je „ranjen“ i „opsednut“ sobom

Princ Hari otkrio je da je bio „vrlo blizu“ „potpunog nervnog sloma“ pre nego što je potražio stručnu pomoć psihoterapeuta.

Hari je u nekoliko navrata priznao da je bio nervno nestabilan u nekim periodima života i da je tada njegov brat Vilijam imao presudan uticaj na njega. Bivša devojka princa Harija Kresida Bonas u novoj biografiji kaže da je princ „ranjen i opsednut sobom“, pošto se borio kroz kasne 20-te.

Vojvoda od Saseksa govorio je pre tri godine kako je osećao da  je njegov život klizi i „totalnom haosu“.

U intervjuu za britanski Telegraf 2017. godine, Hari je rekao da se tek kada je imao 28 godina posvetio svom problematičnom mentalnom zdravlju.

„Mogu sa sigurnošću da kažem da je gubitak mame sa 12 godina i zbog toga isključivanje svih osećanja u poslednjih 20 godina prilično ozbiljno uticao ne samo na moj lični život, već i na moj rad. Verovatno sam bio veoma blizu potpunog sloma u brojnim prilikama kada vam svaka tuga, laž i zablude dolaze sa svih strana, rekao je princ Hari.

Njegova iskustva opisana su u novoj biografiji, „Bitka braće“ u kojoj  Krešida Bonas misli  da je“oštećen i samoopsednut“.

Engleski model i glumica bila je u vezi sa princom Harijem dve godine – kasnije je prijateljima rekla da ima „neurozu“. Razišli su se 2014. godine.

„Bez obzira na to koliko ste obrazovani, talentovani, bogati ili kul, na kraju vas odaje kako tretirate druge ljude“, napisala je Kresida u objavi na Instagramu.

Nove tvrdnje iz bombastične knjige kažu i da je princ Vilijam zvao brata princeze Dajane, svog ujaka Erla Spensera, da odgovori Harija od venčanja sa Megan Markl.

Harija je prirodno to naljutio i tada je počeo veliki razdor koji se završio izlaskom Harija i Megan iz kraljevske porodice. Njih dvoje su navodno deset minuta pre bombastične objave na Instagramu i svom sajtu, obavestili princa Čarlsa i Vilijama o svojim namerama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.