U trendu

Bivši muž Skarlet Johanson želi puno starateljstvo nad kćerkom

Iako je Roman Durak tražio da, sada već bivša supruga Skarlet Johanson razmisli još jednom o razvodu radi dobrobiti njihove kćerke Rouz, Skarlet je na sudu rekla kako im je brak „nepovratno slomljen“, prenosi DailyMail.

Durak naime želi da pregovara sa Skarlet i njezinim advokatima o podeli imovine i starateljstvu nad njihovom kćerkom i smeta mu što je sve postalo javna stvar.

„Bili smo šokirani kada su podneli zahtev za sud i borićemo se svim sredstvima kako bi to izbegli“, rekao je Romanov advokat. Smatraju kako je ovo napad glumice u borbi nad starateljstvom nad njihovom dvogodišnjom kćerkom.

Johanson traži zajedničko starateljstvo ali želi da Rouz ostane da živi sa njom. S druge strane, Durak želi da devojčica živi sa njim u Francuskoj, i da je glumica „može posetiti kada god poželi da dođe u Pariz“.

Dodao je kako mu je dosta toga da mu se život vrti oko glumičinog rasporeda snimanja. Glumica je puno vremena ove godine provela na Novom Zelandu, snimajući film „Ghost in the shell“.

Na komentar bivšeg muža Skarlet je odgovorila kako je „odana majka i privatna osoba“ koja zna kako će njena kćerka jednog dana biti dovoljno odrasla i moći da pročita sve o sebi u novinama. Zato neće javno da raspravlja o detaljima razvoda, pa „iz poštovanja prema svim majkama koje rade, ljubazno moli uključene stranke i medije da naprave isto.“

Bivši par u januaru ove godine objavio je kako su se rastali prošlo leto nakon manje od dve godine braka. Budući da su potpisali predbračni ugovor, glavna tačka razvoda biće upravo borba oko starateljstva.

Durak je bivši novinar koji trenutno radi kao kurator u Njujorku. Ovo je Skarletin drugi razvod, budući da se sa glumcem Rajanom Rejnoldsom rastala 2011. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar