Bivši telohranitelj Breda i Anđeline otkrio istinu o njima

Bivši pripadnik Australijskog puka specijalnih vazdušnih snaga, poznatih i kao SAS, Mark Bili Bilingam radio je i kao jedan od telohranitelja nekad moćnih, danas bivših holivudskih supružnika – Anđeline Džoli i Breda Pita, a sada je o tom iskustvu odlučio i da javno progovori.

View this post on Instagram

Have you ever met Angelina or Brad ?❤️

A post shared by Brad & Angelina (@_brangelina__) on

Telohranitelj je rekao da je radio godinu i po dana za slavni par i da mu je saradnja sa njima bilo predivno iskustvoU tom razdoblju imao je jedan zadatak koji je bio važniji od svih ostalih, a to je bila sigurnost njihovo šestoro dece..

– Najviše sam se brinuo da li će neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da učini. Njih dvoje su vodili brigu o tome ko se kreće oko njihove dece – izjavio je Mark u intervjuu za „Woman’s Day“.

– Jedina stvar koja me iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima – priznao je Mark.

On je čuvao i neke druge holivudske zvezde poput Toma Kruza i manekenke Kejt Mos, ali tvrdi da su Bred i Anđelina bili najljubazniji.

Bred i Anđelina su se venčali u septembru 2014. godine na imanju u Francuskoj nakon deset godina veze, a dve godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koji još uvek nije službeno okončana.

Oni vode pravnu bitku za starateljstvo nad petoro maloletne dece, dok je najstariji sin Medoks (19) punoletan i trenutno se nalazi na Univerzitetu u Južnoj Koreji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.