U trendu

Blam Anđeline Džoli: Ljudi ne veruju s kakvom kosom se pojavila na crvenom tepihu

Profesionalan tim za šminku i frizuru, kada se radi o glamuroznom izdanju za crveni tepih, zlata je vredan. Međutim, jedna od najpopularnijih glumica doživela je nezgodu s ekstenzijama koja nije promakla veštom oku njenih  obožavalaca.

Naime, na 16. Rimskom filmskom festivalu 46-godišnja Anđelina Džoli oduševila je u spektakularnoj srebrnoj Versaćeovoj kreaciji, ali okupljena publika pogled nije skidala s njene – kose. Naime, Tviter su preplavile fotografije snimljene iza Angelininih leđa na kojima su vidljive duge, neravne i loše pričvršćene ekstenzije.

Kada je Džolijeva u sjajnoj srebrnoj haljini kročila na crveni tepih, sve se činilo savršenim, i sve je nakratko stalo dok su svi pogledi bili usmereni prema glumici vanvremenske lepote. Međutim, nakon nekoliko koraka svi ti pogledi usmerili su se na njenu kosu, odnosno neravnomerno duge, loše pričvršćene pramenove.

‘Kako je moglo da se dogodi da Anđelina prošeta crvenim tepihom s ekstenzijama koje izgledaju ovako, neko će dobiti otkaz,’ napisao je jedan korisnik Tvitera. ‘Ko je gospođi Džoli napravio ovaj nered s ekstenzijama,’ napisao je drugi. ‘Nisam frizer, ali ko god je je radio Anđelini ekstenzije napravio je to loše i/ili bio pijan,’ bio je još jedan komentar.

Zaista, bilo je veoma teško ne primetiti slojeve Anđelinine kose koji si kaskadno padali niz njena leđa, a jedan red je završavao u nivou lopatica, dok je drugi dosezao sve do zadnjice. ‘Zaista! Ne znam ko joj radi frizuru, ali zaslužuje otkaz,’ bio je još jedan od komentara u nizu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.