U trendu

Božićna čestitka Megan i Harija otkrila nešto zanimljivo (foto)

Megan Markl i princ Hari objavili su svoju prvu božićnu čestitku od kada su se preselili u Kaliforniju i svetu pokazali Arčijevu crvenu kosicu.

Na čestitki se vidi 19-mesečni Arči kako se igra u bašti njihovog 15 miliona dolara vrednog doma u Montesitu okružen psima Pulom i Gajem. Čestitka je zapravo crtež fotografije koju je snimila Meganina majka Dorija ranije ovog meseca.

Čestitku je izdala organizacija za brigu o životinjama Mejhju, sa sedištem u Londonu, čija je 39-godišnja Megan pokroviteljka.

“Ove godine mi smo kao porodica donirali nekoliko humanitarnih organizacija misleći na vas, Od lokalne organizacije u Kaliforniji koje pomažu porodicama da ne budu beskućnici do dve britanske organizacije: jedna koja brine o životinjama a druga koja je memorijalni fond dragog prijatelja koji pomaže obrazovanje dece i borbu protiv siromaštva u Ugandi, odajemo priznanje njihovom radu u ime svih nas”, navela je Megan u čestitki.

Božićna čestitka pruža redak uvid u porodični život vojvode i vojvotkinje od Saseksa, a malo božićno drvo koje je riđokosi Arči ukrasio biće, kako je naveo portparol para, zasađeno posle praznika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.