Bred u panici: Anđelina ponovo zaljubljena, planira i udaju?

Anđelini Džoli nije dugo trebalo da preboli razvod od Breda Pita. Prema pisanju američkog tabloida In Touch, glumica je ponovo srećno zaljubljena, a razmišlja i o ponovnoj udaji. Novi izabranik njenog srca je slavni filantrop koga je upoznala prošle godine u Londonu.

Anđelina novog dečka planira da upozna sa svojih šestoro dece, a najviše je brine kako će reagovato njeni najstariji sinovi Medoks i Paks.

„Čekala je da se slegne prašina oko razvoda pre nego ga uključi u njihove živote, ali moguće je da će im ga predstaviti već iduće nedelje“, prenio je izvor blizak Anđelini. „Naravno da će Bred uvek biti otac njene dece, ali se isto tako nada da će oni prihvatiti novog muškarca u njenom životu.“

Njenog bivšeg muža je ta vest neprijatno iznenadila.

„Breda je ova informacija šokirala. Nije znao ni da se Anđelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji“, preneo je izvor. Dodao je kako Bred novog muškarca smatra pretnjom, s obzirom na to da on i Anđelina trenutno vode bitku oko starateljstva.

„Uzrujava ga sama ideja da bi neko drugi provodio vreme sa njegovom decom. Anđelininog novog dečka nije još upoznao, a to ni ne želi. Smatra ga uljezom u svojoj porodici“, rekao je izvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.