U trendu

Brenda Volš ponovo na Beverli Hilsu

Ako ste ljubitelji serije "Beverli Hils 90210" ("Beverly Hills, 90210"), a još više glavne junakinje – Brende Volš, ova vest će vas sigurno obradovati. U pripremi je svojevrstan nastavak ove serije, pod imenom "90210", a glumica Šanen Doerti (Shannen Doherty), koju je uloga Brende Volš početkom devedesetih i proslavila, nedavno je pristala da gostuje u njemu.
Pored Doertijeve, i glumica Dženi Gart (Jennie Garth) pristala je da igra u seriji, a njen lik – Keli Tejlor, danas je školski psiholog. Tori Speling (Tori Spelling), ćerka Arona Spelinga (Aaron Spelling), tvorca originalne serije, takođe je pristala da gostuje u seriji kao Dona Martin, sada vlasnica čuvenog butika na Beverli Hilsu, ali je njeno pojavljivanje još vremenski neodređeno budući da se tek nedavno porodila.
Brendu Volš smo poslednji put videli u seriji pre njenog puta u London na studije glume. U novoj seriji ona je uspešna pozorišna glumica koja igra i u Britaniji i Americi. Na direktorov poziv ona se vraća u svoju srednju školu Vest Beverli da režira jedan srednjoškolski mjuzikl. U seriji ćemo videti i Nejta, vlasnika resorana "The Peach Pit", koga igra Džo E. Tata (Joe E. Tata), s tom razlikom što je sam kafić sad preuređen u jedno moderno i trendi sastajalište. Od nama poznatijih glumaca u seriji igra i Lori Lohlin (Lori Loughlin), poznata po ulozi u seriji "Puna kuća" ("Full House").
TV serija "Beverli Hils 90210" počela je da se prikazuje 1990. godine i gotovo momentalno je postala omiljena među tinejdžerima. Radnja serije prati porodicu Volš – Džima, Sindi i blizance Brendu i Brendona, koja se nedavno doselila iz Minesote na Beverli Hils. Blizance čekaju prvi srednjoškolski dani u novoj školi i dosta prilagođavanja na novu sredinu i prijatelje koji su bogati, slavni i moćni.
Šanen Doerti igrala je u seriji od 1990. do 1994. godine, kada je zajedno s producentima odlučila da je napusti. Serija se prikazivala do 2000. godine, a u međuvremenu je Doertijevu zamenila Tifani Tisen, a kasnije Vanesa Mersil. Doertijeva je kasnije igrala u popularnoj TV seriji "Čari" ("Charmed"), te "North Shore", da bi 2006. godine započela svoj rijaliti šou "Breaking Up with Shannen Doherty".

2 komentara
  1. Jelena Stevanović

    Ekstra je.

  2. Maja Matić

    Odlično su postupili kada su odlučili da nastavee serijal „Beverli Hilsa“. Samo me zanima ko će igrati Brendona?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike