U trendu

Brenda Volš ponovo na Beverli Hilsu

Ako ste ljubitelji serije "Beverli Hils 90210" ("Beverly Hills, 90210"), a još više glavne junakinje – Brende Volš, ova vest će vas sigurno obradovati. U pripremi je svojevrstan nastavak ove serije, pod imenom "90210", a glumica Šanen Doerti (Shannen Doherty), koju je uloga Brende Volš početkom devedesetih i proslavila, nedavno je pristala da gostuje u njemu.
Pored Doertijeve, i glumica Dženi Gart (Jennie Garth) pristala je da igra u seriji, a njen lik – Keli Tejlor, danas je školski psiholog. Tori Speling (Tori Spelling), ćerka Arona Spelinga (Aaron Spelling), tvorca originalne serije, takođe je pristala da gostuje u seriji kao Dona Martin, sada vlasnica čuvenog butika na Beverli Hilsu, ali je njeno pojavljivanje još vremenski neodređeno budući da se tek nedavno porodila.
Brendu Volš smo poslednji put videli u seriji pre njenog puta u London na studije glume. U novoj seriji ona je uspešna pozorišna glumica koja igra i u Britaniji i Americi. Na direktorov poziv ona se vraća u svoju srednju školu Vest Beverli da režira jedan srednjoškolski mjuzikl. U seriji ćemo videti i Nejta, vlasnika resorana "The Peach Pit", koga igra Džo E. Tata (Joe E. Tata), s tom razlikom što je sam kafić sad preuređen u jedno moderno i trendi sastajalište. Od nama poznatijih glumaca u seriji igra i Lori Lohlin (Lori Loughlin), poznata po ulozi u seriji "Puna kuća" ("Full House").
TV serija "Beverli Hils 90210" počela je da se prikazuje 1990. godine i gotovo momentalno je postala omiljena među tinejdžerima. Radnja serije prati porodicu Volš – Džima, Sindi i blizance Brendu i Brendona, koja se nedavno doselila iz Minesote na Beverli Hils. Blizance čekaju prvi srednjoškolski dani u novoj školi i dosta prilagođavanja na novu sredinu i prijatelje koji su bogati, slavni i moćni.
Šanen Doerti igrala je u seriji od 1990. do 1994. godine, kada je zajedno s producentima odlučila da je napusti. Serija se prikazivala do 2000. godine, a u međuvremenu je Doertijevu zamenila Tifani Tisen, a kasnije Vanesa Mersil. Doertijeva je kasnije igrala u popularnoj TV seriji "Čari" ("Charmed"), te "North Shore", da bi 2006. godine započela svoj rijaliti šou "Breaking Up with Shannen Doherty".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.