U trendu

Burna romansa Vladimira Klička i holivudske glumice: Svadba otkazana u zadnji čas

Vladimir Kličko i njegov brat Vitaliju ovih dana u centru su pažnje svetske javnosti zbog dešavanja u njihovoj rodnoj Ukrajini. Vitalij je gradonačelnik Kijeva, a njegov mlađi brat se prijavio u vojsku. Vladimira zovu i „nežni div“, a mediji su u stopu pratili njegovu burnu vezu sa glumicom Hajden Panetijer.

Par se upoznao na jednoj zabavi.

„Rekla sam: ‘Ogroman si’. A on je meni rekao: ‘Premala si’“, tako je o svom upoznavanju sa 13 godina starijim Vladimirom Kličkom govorila glumica Hajden Panetijer.

Njihova veza imala je puno uspona i padova. Kada su se upoznali, ukrajinski bokser je iza sebe imao propali brak.

Hejden je upoznala Klička, osvajača zlatne olimpijske medalje, na zabavi povodom predstavljanja knjige 2009. Počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon toga.

Glumica je tada imala samo 19 godina. Zajedno su bili dve godine pre nego što su raskinuli zbog veze na daljinu.

„Iako smo odlučili da je raskid najbolji za oboje, imamo neverovatnu količinu ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i ostajemo veoma bliski prijatelji“, tada su saopštili.

Ali, nekoliko meseci kasnije, par se pomirio – uslikani su zagrljeni na Floridi 2013. godine.

Iste godine, Hajden konačno potvrđuje glasine da je bokser zaprosio. Prsten je krasio dijamant koji je vredeo oko 500.000 dolara, pisali su mediji. U junu 2014, Hajden je zatrudnela.

„Ona je neverovatna osoba i više sam nego siguran da će biti neverovatna mama. Njena želja da postane majka i da ima dete bila je nešto što mi je mnogo pominjala. Znate, svaki san će se na kraju ostvariti i ona će biti više od neverovatne majke“, izjavio je tada Kličko.

U decembru se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Kaja. Međutim, nakon porođaja, glumica se borila sa depresijom.

„Postporođajna depresija koju sam iskusila uticala je na svaki aspekt mog života. Umesto da ostanem zarobljena zbog nezdravih mehanizama suočavanja s tim, odlučila sam da odvojim vreme da holistički razmislim o svom zdravlju i životu“, rekla je tada Hajden.

Dok su u julu uslikani u Minhenu zagrljeni, već u avgustu 2018. objavljene su vesti da su Hajden i Vladimir otkazali venčanje. Odlučili su da Kaju odgaja Vladimir.

Bokser je ćerku izveo iz zemlje kad je počeo rat, a njegova bivša ljubav javno je osudila rusku invaziju na Ukrajinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar