U trendu

Ćerka slavne glumice priznala: Tri godine nisam govorila s majkom (foto)

Ćerka Demi Mur i Brus Vilisa, 26-godišnja Telula Vilis, otkrila je nedavno da sa majkom nije razgovarala tri godine, ali da su srećom njih dve su ovih dana u boljim odnosima.

View this post on Instagram

mommy is best friend!!!!!!!!! @demimoore

A post shared by tallulah (@buuski) on

Demi i Telula su ovih dana zajedno s ostatkom porodice bile u karantinu u Deminom domu u Sun Valleyu u Ajdahu. U postu koji je nedavno objavila na svom Instagram profilu otkrila je da njih dve nisu bile u tako dobrim odnosima.

Za Dan majki,Telula je objavila fotografiju s majkom i napisala da s njom nije razgovarala skoro tri godine i da je bila veoma tužna svaki put na na Dan majki.

„Osećala sam se emotivno svaki put kada bih čula radijsku reklamu o kupovini parfema za taj praznik. To je bila moja bol i moja priča. Ali, moja priča se promenila. Kroz metamorfozu unutrašnjeg razmišljanja o sebi i mogućnosti opraštanja. Sada uživam u svemu što si, Demi, i svemu čemu nastavljaš da me naučiš. Volim te“, napisala je između ostalog ćerka slavnog glumačkog para.

View this post on Instagram

maman and her masterpieces

A post shared by tallulah (@buuski) on

Pored Telule, Demi i Brus iz braka koji je trajao od 1987. do 2000. godine imaju još dve ćerke, 31- godišnju Rumer i 28-godišnju Skaut.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.