„Čovek zvani hrabrost“ najgledaniji film

Novi film braće Koen (Ethan Coen, Joel Coen) – "Čovek zvani hrabrost" ("True Grit"), popeo se tokom prvog postnovogodišnjeg vikenda na prvu poziciju liste najgledanijih filmova u Americi. O novom filmu Džefa Bridžiza već smo dovoljno rekli, a već u vreme pravoslavnog Božića pojavili su se novi filmovi u američkim bioskopima.
Najviše pozicioniran film koji je debitovao proteklog vikenda bio je novi film Nikolasa Kejdža (Nicolas Cage) – "Season of the Witch". Krstaš iz 14. veka vraća se u domovinu, da bi otkrio da tamo vlada crna kuga. Za tu pošast okrivljena je jedna veštica. Sve nade uprte su u sveštenika koji treba da izvede ritual nad njom i tako zaustavi bolest.
Na šestom mestu liste našao se film "Country Strong", koji je takođe debitovao tokom proteklog vikenda. Ova drama donosi priču o piscu kantri pesama (igra ga Garet Hedland; Garrett Hedlund) u usponu. On se zaljubljuje u kantri zvezdu čija je zvezda u padu (igra je Gvinet Paltrou; Gwyneth Paltrow). Pored Hedlanda i Gvinet Paltrou igraju Tim Mekgro (Tim McGraw) i Lejton Mister (Leighton Meester).
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (8-10.) januara:

  1. "Čovek zvani hrabrost" ("True Grit")
  2. "Upoznajte male Fokerove" ("Little Fockers")
  3. "Season of the Witch"
  4. "Tron: legat" ("TRON: Legacy")
  5. "Black Swan"
  6. "Country Strong"
  7. "The Fighter"
  8. "The King’s Speech"
  9. "Medved Jogi 3D" ("Yogi Bear")
  10. "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled")

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

1 komentar
 1. Jelena Tripković

  Ne, to su slike iz filmova „Season of the Witch“ i „Country Strong“, koji su debitovali u američkim bioskopima pomenute nedelje januara. O filmu „Čovek zvani hrabrost“ pisali smo dovoljno u članku „Mali Fokerovi najgledaniji“, koji je govorio o filmovima koji su premijerno prikazani prethodne nedelje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike