Dekica milioner dobio ćerkicu: Beba dobila i veoma neobično ime (foto)

Seksi deka Đanluka Vaki (53) podelio je srećne vesti na Instagramu – njegova 27 godina mlađa izabranica Šeron Fonseka (25) donela je na svet njihovo prvo dete.

Italijanski pljeboj je ovo obelodanio na Instagramu, a otkrio je i neobično ime koje su nadenuli svojoj devojčici – Blu Jerusalema.

Vaki je podelio i fotografiju na kojoj drže novorođenu ćerkicu za ruke, a voljenu ženu gleda sa obožavanjem, i napisao da je „već vole više od života“.

„Ona je tu sa nama. Šeron i ja smo srećni što možemo da objavimo da se jutros rodila naša ćerka – Blu Jerusalema Vaki. Hvala Bogu da je zdrava i jednostavno je već volimo više od života“, napisao je.

Inače, samo dan pre porođaja Đanluka i ova 25-godišnjakinja objavili su video iz bolnice na kom zajedno plešu „kako bi motivisali bebu da konačno izađe“.

Par se upoznao na snimanju jednog spota pre tri godine, a popularnog Italijana manekenka je osvojila na prvu loptu seksepilom. Danas žive na raskošnom imanju u Bolonji na kom imaju čak tri bazena. U jednom intervjuu pre nekoliko meseci Đanluka je istakao da im ne smeta razlika u godinama i da mu ne manjka energije.

„Šeron uopšte ne smetaju moje godine. Iako imam ovu sedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dečaka“, naglasio je za magazin „Hello“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.