U trendu

Divajn Braun ponovo „na poslu“

Divajn Braun (Divine Brown), znamenita prostitutka sa losanđeleskog Sunset bulevara, koja je slavu stekla tako što je “tešila” Hjua Granta (Hugh Grant), a onda bila uhvaćena usred “posla”, unovčivši potom ovaj skandal snimanjem porno-filma sa svojim “slučajem” kao osnovnom potkom zapleta i prodavanjem priče tabloidima – rešila je da se vrati svojim mušterijama.

Hjuova veza sa Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) posle incidenta počela je da se raspada, da bi krajem prošle godine doživela i definitivni krah, dok je Divajn zaradila 750 hiljada dolara za priču o vezi sa Grantom, kome je pružala redovne “usluge”.

O razlozima za povratak na ulicu Divajn ne govori mnogo – tvrdi da je njen makro uspeo da joj mazne sav novac koji je zaradila, te je stoga, obrevši se (sirotica) u finansijskim teškoćama, prinuđena da ponovo počne da “privređuje”.

Bilo kako bilo, s obzirom na renome koji je stekla, Divajn će sebi sigurno moći da obezbedi nešto više od gole egzistencije: usluge naplaćuje čitavih 1.000 dolara po klijentu, a i dalje ordinira na “elitnoj” lokaciji – Sunset bulevaru, gde joj se pre šest godina i osmehnula sreća, jer ju je “angažovao” tako izdašan klijent, kakav pričaju da je bio Grant, a potom joj se i zaista posrećilo da ih uhvate, posle čega je imala dovoljno materijala da ne mora da čeka stare dane da se obogati od svojih “memoara”. Nema šta, uzbudljiva “karijera”!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.