U trendu

Djina Lolobridjida, takodje žrtva seksualnog zlostavljanja, osudila priče

Italijanska glumica Djina Lolobridjida izjavila je danas da je i ona bila žrtva seksualnog zlostavljanja ali je ocenila da treba pokazati „hrabrost“ i to osuditi odmah, a ne nekoliko godina kasnije.

„Čini mi se da su sada priče o tome kao način da se pravi reklama“, rekla je legendarna glumica koja sada ima 90 godina, komentarišući seksualne skandale u filmskoj industriji.

„Treba biti hrabar“ i to odmah reći i osuditi, „čak ni ja nisam imala tu hrabrost. Ćutala sam i nisam ništa rekla“, dodala je ona.

Glumica je rekla da je u dva navrata bila žrtva seksualnog zlostavljana od „jednog stranca i jednog Italijana“.

„Prvi put, bila sam nevina, nisam ništa znala o ljubavi. Dakle, bilo je ozbiljno a osoba je bila veoma poznata. Imala sam 19 godina i bila u gimnaziji“, rekla je glumica rodjena 1927. godine.

Ona je dodala da drugi put i ne želi uopšte da pominje osim da je bilo posle njenog venčanja 1949. godine za slovenačkog lekara Milka Škofiča s kojim ima sina, i od kojeg se 20 godina kasnije razvela.

„Seksualna zlostavljanja, još kad ih ima više, ostanu u nama i to obeleži naš dalji karakter. To je nešto o čemu se ne govori lako…“, rekla je čuvena glumica.

Luidjina – Djina Lolobridjida koja je važila za seks simbol ’50-ih i ’60-ih godina upamćena je po filmovima „Hleb“, „Ljubav i snovi“, „Kralj, kraljica i sluga“, „Trapez“, „Carska Venera“ i „Zvonar iz Notr Dama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.